Trajno ustrajanje u usavršavanju kvalitete naših proizvoda i usluga postižemo strogim pridržavanjem ciljeva tvrtke

A-Elektronik

Obrt A-Elektronik osnovan je 2006. godine. Osnovna djelatnost tvrtke je proizvodnja računala i druge opreme za obradu podataka, proizvodnja električne i elektroničke opreme za motorna vozila te proizvodnja elektroničkih uređaja i komponenata. Pored razvoja i proizvodnje za vlastite potrebe, nudimo uslugu razvoja i proizvodnje po specifikaciji naručitelja, te nudimo i SMT montažu tiskanih pločica. Prema potrebi dobavljamo potrebne komponente i alate (primjerice stencile za nanošenje lemne paste) od naših dugogodišnjih partnera koji jamče sljedivost i kvalitetu. Kao vrhunska potvrda naše posvećenosti istraživanju i razvoju novih proizvoda te dokaz naše inovativnosti, vlasnik obrta nositelj je nekoliko patenata u području primijenjene elektronike, zaštićenih u Hrvatskoj te u 15-tak drugih zemalja u svijetu.

Certificiran sustav kvalitete (ISO:9001)

SGS_ISO 9001_TCL_LR

U skladu sa sustavom upravljanja kvalitetom posvećeni smo tome da damo vrhunsku uslugu i proizvod uz vrhunsku podršku. Svi poslovni procesi usklađeni su i obuhvaćeni certifikatom prema normi ISO:9001. Naše trajno ustrajanje u usavršavanju kvalitete naših proizvoda i usluga postižemo strogim pridržavanjem sljedećih ciljeva tvrtke:

  • Ispunjenje zahtjeva:  Razumijevanje i ispunjavanje potreba naših kupaca alat je za postizanje snažne pozicije i dobrog ugleda na tržištu.
  • Privatnost: Ispunjavanje zahtjeva norme i zakona u području povjerljivosti i zaštite podataka kupaca.
  • Komunikacije: Poboljšavanje kvalitete komunikacije s poslovnim partnerima kako bismo bolje razumjeli njihove zahtjeve i probleme, te nastojanje da budemo što dostupniji.
  • Znanje: Uz tradicionalne vrijednosti kao što su profesionalnost, inovativnost, stručnost i sposobnost, naše zaposlenike ohrabrujemo te su obvezni stalno se usavršavati, razvijati nove vještine, te doprinositi stvaranju ugodnog i učinkovitog radnog okružja.
  • Auditi: Sustav kvalitete osigurava se redovnim unutarnjim i vanjskim auditima.

Hrvatska

Republika Hrvatska je zemlja smještena na raskrižju središnje i jugoistočne Europe, na Jadranu. Glavni grad, Zagreb, osnovan je u XI. stoljeću, te uz dvadeset županija čini jednu od glavnih cjelina zemlje. Hrvatska ima ukupnu površinu od 56.594 kvadratnih kilometara, a broj stanovnika je oko 4.28 milijuna. Hrvatska je članica Vijeća Europe, Svjetske trgovinske organizacije, Organizacije za europsku sigurnost i suradnju, Organizacije Sjevernoatlantskog ugovora i Europske unije.