Projekt: Jačanje konkurentnosti poduzeća A-elektronik ulaganjima u digitalnu i zelenu tranziciju (klikni za detalje)
Zašto stagnirati...
kad možeš inovirati?

 

A-Elektronik bavi se istraživanjem, razvojem i proizvodnjom na području ugradbenih tehnologija, operativnih sustava u realnom vremenu, strojnog učenja, umjetne inteligencije, strojarstva i mobilnih aplikacija.

=

Pogledajte video o našoj tvrtki

Naše usluge

Istraživanje i razvoj elektroničkih proizvoda

Najbolja referenca za naš odjel istraživanja i razvoja jest činjenica da smo vlasnici čak 15 internacionalnih tehnoloških patenata. Za sad. Pa ako za nas imate novi izazov, rado bismo vas poslušali. Od prvog nacrta, preko 3D modela, prototipa, laboratorijskih i terenskih testiranja pa sve do finalnog proizvoda, možete računati na vrhunski rezultat. Jer naši iskusni inženjeri nikad neće pristati na manje od toga.

SMT montaža

Uz istraživanje i razvoj, nudimo i usluge SMT montaže. Od prototipa do manjih i srednjih proizvodnih serija, raspolažemo kapacitetima za više od desetak tisuća štampanih pločica godišnje. Ako ste od onih koje zanimaju detalji: naš SMD assembler Samsung SM421F iznimno je brz i precizan do standarda 0201, Asscon Vapor Phase bez greške lemi i najkompliciranije SMT sklopove, a kontrolu kvalitete pratimo u svakoj fazi procesa uređajem AOI Mirtec MV-3L.

Izračun cijene SMT montaže

Kalkulator za okvirni izračun cijene SMT montaže. Sljedeći izračun ne uključuje nabavku dijelova, već se odnosi samo na uslugu SMT montaže. Molimo ispunite sva polja.

Imate ideju za novi elektronički proizvod?

Odlično!

Mi imamo znanje, iskustvo, kreativnost, stručnjake i opremu koja je potrebna za realizaciju. Slobodno nam pošaljite upit, a mi ćemo vam se povratno javiti i procijeniti možemo li vam (i kako) pomoći u njenom ostvarenju.

Vlasnici smo čak 15 internacionalnih tehnoloških patenata

15

Sigurnost nije izbor, nego obveza.

Kad inoviraš, moraš i investirati. Vrijeme, ljude, novac, a ponekad i strpljenje…što nije mala stvar. Zato maksimalnu sigurnost i pouzdanost na svim razinama istraživanja, razvoja i proizvodnje nikad ne dovodimo u pitanje.

Sigurnost procesa

Svi naši poslovni procesi usklađeni su i obuhvaćeni certifikatom prema normi ISO:9001. Naši djelatnici na poslovima SMT montaže certificirani su po normi IPC-A-610, najpriznatijoj svjetskoj normi za montažu elektronike.

Sigurnost inovacija

Nijedna inovacija nije bez rizika i zato su pouzdani procesi, iskusni i stručni ljudi od velike važnosti. Svoje inovacije i proizvode štitimo kao intelektualno vlasništvo i zaštićene robne marke, te smo među tvrtkama s najviše internacionalno registriranih patenata u Republici Hrvatskoj.

IPC

Naši djelatnici na poslovima SMT montaže certificirani su po normi IPC-A-610

Portfolio

Mi smo uspješna i inovativna tvrtka koja donosi vodeće proizvode i patente u industriji te integrirani proizvodni sustav u srcu Europe prema najvišim standardima.

Multifunkcionalni laserski parkirni sistem sa mogućnošću interferencije i otkrivanja

Ponosni smo što smo prva tvrtka koja je lansirala ovaj proizvod koji se kontinuirano poboljšava tijekom više od 15 godina tržišne povijesti. Naši inženjeri i programeri dizajnirali su ga tako da sadrži najpreciznije senzore, najbrže brzine obrade, pokrivenost laserom, sveobuhvatnu povezanost putem blootooth-a i WiFi-a, potpunu pokrivenost vozila putem veze do 7 senzora, širokokutnu detekciju i mogućnost automatskog isključivanja. Naša vrhunska tehnologija nije slučajna, već je proizvod posvećenih istraživanja i inovacija zaštićenih sa patentom detektora za impulsne laserke zrake s poboljšanom kompenzacijom sunca i temperature. Zajedno s redovitim ažuriranjima firmvera i besprijekornom podrškom težimo pružiti najbolje iskustvo našim kupcima. Sve to omogućuje nam da svima omogućimo pametniju i sigurniju vožnju.

Sustav za sprečavanje sudara sa divljim životinjama

Razvijen je iz potrebe da se zaštite i vozači i divlje životinje. Samo u Europi svake se godine dogodi preko pola milijuna nesreća u kojima su zahvaćene životinje zbog dosad neučinkovitih rješenja. To je elektronički uređaj skriven u prilagođenoj registarskoj pločici koji emitira infracrvenu svjetlost nevidljivu ljudima, no vidljivu životinjama koje to doživljavaju kao prijetnju. Tehnologija je bezopasna i samo modificira ponašanje i kretanje životinja na cesti. Ima dvostruke odašiljače koji štite obje strane vozila, GPS i senzor pokreta za uštedu energije, a sadrži i instalaciju za uključivanje i reprodukciju. Ima kumulativni zaštitni učinak kad se više vozila koristi sustavom. Izum je zaštićen patentom na čekanju PCT / E P2020 / 087728.

Strojno učenje i obrada radio signala putem umjetne inteligencije

Tvrtka nastavlja s inovacijama i proširivanjem portfelja svojih aktivnosti. Dokaz tome je i najnovija prijava patenta, naime metoda za suzbijanje buke i povećanje brzine u minijaturiziranim detektorima radiofrekventnih signala. Izum se temelji na sposobnosti prijamnika da izvuče radiofrekvencijski potpis, digitalno ga obradi i utvrdi je li to valjani signal, signal od interesa ili izvor koji nas ne zanima. Dodatak strojnog učenja i umjetne inteligencije omogućuje bolje učenje i klasifikaciju radarskih potpisa u dinamičkoj bazi podataka, tako da se vozač upozorava samo kada je to potrebno.

O nama

Nešto o nama

A-Elektronik osnovan je 2006. godine u Zagrebu. Od samih početaka, naš ‘sklop’ je inženjerski. Bavimo se električnom i elektroničkom opremom, uređajima i komponentama. Istražujemo, razvijamo i proizvodimo.

PCB sklopovi, laserska optika, radari, SMD, SMT, čipovi, lemilice i sve ostalo što čini našu svakodnevicu i dalje nas motivira i potiče na inovativno rješavanje problema. Dugogodišnji uspjeh, prepoznatljivu kvalitetu te brojne patente dugujemo svojim vrsnim inženjerima strojarstva, elektrotehnike i računarstva, ali i partnerima koji prepoznaju kvalitetu – i ne boje se izazova.

Kontaktirajte nas

Za sve informacije i upite slobodno nam se obratite s povjerenjem.

Kontakt